Despre Noi

Producator Galati
Monumente Funerare Marmura Granit

Peste 18 Ani Experienta In Marmura & Granit

Cu o experienta de peste 20 de ani in serviciile funerare, firma Muntecon Galati a reusit sa se faca remarcata de-a lungul timpului prin seriozitate, punctualitate si profesionalism. Locul de veci al persoanei dragi pastreaza vie amintirea acesteia cu ajutorul serviciilor noastre.

Sclupturile memoriale reprezinta un tribut adus persoanelor care nu mai sunt printre noi. Avem o gama variata de produse funerare ce va vor ajuta sa va amintiti cu drag de viata persoanei decedate.

Activitatea noastra presupune realizarea si montarea monumentelor si lucrarilor funerare realizate din marmura si granit. De asemenea, executam cruci funerare din granit si obiecte funerare din marmura sau mozaic venetian si simplu. In atelierul nostru producem o gama variata de cavouri, pietre funerare, borduri pentru morminte, lucrari funerare, gravuri si obiecte comemorative din marmura sau mozaic.

Muntecon Galati realizeaza cruci din marmura si granit in Galati. Granitul este cea mai folosita roca magnetica in realizarea crucilor. Acest material este cunoscut datorita avantajelor oferite.

Pe langa faptul ca este o roca naturala durabila si rezistenta conditiilor meteorologice, aceasta se gaseste intr-o gama variata de culori: granit gri deschis, granit cappuccino, gri inchis si negru. Datorita acestor calitati, folosim acest material in realizarea de monumente funerare din Galati.

Suntem aici pentru voi!

Profesionistii din echipa noastra realizeaza  modele unice de sculpturi funerare si va ofera consultanta pentru a alege tipul de constructie potrivit dorintelor dumeavoastra. Realizam orice tip de lucrare funerara indiferent de complexitatea acesteia.

Suntem recunoscuti in judetul Galati datorita serviciilor funerare pe care le oferim, dar si datorita seriozitatii pe care o aratam clientilor nostri. Calitatea serviciilor noastre, modelele inedite de sclupturi si termenul scurt de livrare a produselor fac ca Muntecon Galati sa fie alegerea potrivita pentru multi dintre clientii nostri.

Oferim:

  1. Lucrari funerare realizate din marmura, granit sau mozaic Venetian sau simplu.
  2. Monumente funerare din marmura, granit sau mozaic venetian sau simplu.
  3. Sablare;
  4. Placare interioara din marmura,granit si travertin;

Pentru a beneficia de consiliere gratuita sunati la numarul de telefon 0742 150 621

WhatsApp Image 2021-07-01 at 12.20.19
WhatsApp Image 2021-07-01 at 12.20.19 (1)