Monumente Funerare Galati

EXECUTAM LUCRARI FUNERARE DE ORICE TIP,
BORDURI, CAVOURI, MONUMENTE DIN MARMURA, MOZAIC

Lucram Cu Personal Calificat

Monumentele funerare sunt sclupturi comemorative ce necesita experienta, indemanare si pricepere pentru a arata perfect. Prin acestea, putem aduce un ultim omagiu persoanei dragi care nu mai este printre noi. Comemorati trecerea in eternitate a fiintei dragi prin monumente funerare de calitate superioara.

Ca firma producatoare de monumente funerare, Muntecon Galati vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de modele de sclupturi funerare confectionate din marmura sau mozaic. Executam atat monumente unicat, cat si produse in serie ce respecta intocmai preferintele clientului. Monumentele noastre impresioneaza prin structura artistica, dar si prin finisajele care contureaza respectul si recunostinta fata de o persoana draga care a trecut in lumea de apoi.

Materialele pe care le folosim in relizarea monumentelor, marmura si mozaicul, sunt printre cele mai rezistente pietre naturale cunoscute. Pe langa rezistenta indelungata, acestea  au un aspect impunator si confera o nota luxurianta aparte.

Executam Pe Comanda.

Realizarea sclupturilor comemorative necestita experienta, creativitate si profesionalism. Dorim de fiecare data sa indeplinim dorintele clientului si sa oferim servicii calitative. De aceea, adaugam un strop de arta in fiecare scluptura realizata. Echipa Muntecon Galati se ocupa de prelucrarea, finisare si fasonarea pietrelor naturale pentru a realiza modele inedite. Monumentele funerare Galati sunt realizate cu maxima atentie de profesionisti cu experienta de peste18 ani in acest domeniu. De asemenea, folosim in executarea monumentelor masini automate cu comanda numerica. Acestea ne ofera posibilitatea de a furniza o gama extinsa de modele unicate in stil venetian sau simplu.

Daca sunteti in cautarea de monumente funerare in Galati, puteti apela cu incredere firma Montecon. Transportul este disponibil pe tot teritoriul judetului Galati, si nu numai. Realizam sclupturi la comanda, cu traditie si bun gust, personalizate in functie de cerintele clientului. Produsele noastre vor fi livrate cu punctualitate. Dumneavoastra alegeti dimensiunea, modelul si materialul dorit, iar servicii funerare Galati livreaza scuptura dorita intr-un timp optim. La cerere, putem personaliza monumentul cu poza ceramica, accesorii, crucifixuri, litere si simboluri.